card-default

Mads Petter Karlsen

Eiendomsmegler

Mads har en bachelor i eiendomsmegling fra Handelshøyskolen BI. Han er født og oppvokst på Skedsmokorset og har god kjennskap til området. Som megler har Mads hovedfokus ovenfor deg som boligselger - få best mulig pris utifra det markedet er villig til å gi, så trygt og effektivt som mulig.

Han mener også at tilgjengelighet og god oppfølging er viktige faktorerer gjennom en salgsprosess, og han etterlater ingenting til tilfeldighetene.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: