card-default

Malene Hjelmeland

Trainee

Malene er en ekte bergenser oppvokst i Åsane. Hun har bodd i flere av Bergens bydeler og kan derfor med trygghet tilby god lokalkunnskap. Malene har jobbet med salg i flere år og visste i en tidlig alder hva hun ville bli. Derfor var det naturlig å kombinere meglerstudiet med fulltids jobberfaring hos Eie Eiendomsmegling.

Etter to års erfaring fra Forsvaret er hun strukturert, disiplinert og står godt i motgang. Dette er egenskaper hun mener er viktig for å skape en trygg salgsprosess fra begynnelse til slutt.
Malene beskriver seg selv som en konkurranseorientert person med et stort pågangsmot. Hun har et øye for detaljer og alltid et godt humør. Med en brennende interesse for eiendom og mennesker ligger alt til rette for at Malene vil gjøre sitt beste for å gi deg et godt salg.

Malene er med andre ord en du kan stole på når du velger å selge ett av livets største investeringer.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: