card-default

Marianne Mellby Carlberg

Medhjelper / Partner

Marianne har bred erfaring som sekretær, og saksbehandler før hun i 1991 begynte i Advokatfirmaet Carlberg. Hun har arbeidet med alle typer eiendomssalg på Øvre Romerike, fra tvangssalg til store tomteområder.
I dag er hun partner og medhjelper i Eie eiendomsmegling på Kløfta.På fritiden er hun opptatt av oppussing og oppgradering av hus og hytter, men koser seg også med et strikketøy eller en god bok.

Marianne er opptatt av å holde seg oppdatert på hva som skjer på Øvre Romerike, og trives med å yte best mulig service overfor kundene sine.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: