card-default

Marie Schei Angell

Marie startet sin arbeidskarriere i kjelleren på en skobutikk, og fant etter hvert ut at salg var tingen, men kanskje ikke akkurat salg av sko. Sko ble byttet ut med lekre biler. Etter fem intensive, spennende år i bilbransjen, bestemte hun seg for å satse på eiendom.

Salgserfaringen hun har fått de siste fem årene, kombinert med en bachelor i Salg- og markedsføringsledelse gir henne en stor fordel når hun skal selge boliger. Hun har alltid hatt et høyt fokus på å bygge gode relasjoner, og er glad i utfordringer. Marie drømmer om å bli Bergens neste «supermegler», så ambisjonene er på plass!

Marie ønsker at kunden skal føle at hun tar vare på eiendommen deres, og presenterer den på best mulig måte og i tråd med det selger ønsker. Hennes største ønske er at kunder skal være så fornøyd at de anbefaler henne videre til andre.

«Når man skal selge hjemmet sitt, er det ofte forbundet med mange følelser. Derfor er det viktig at en megler opptrer hensynsfullt og trygt».

Marie er glad i fart og spenning, og tilbringer gjerne en ettermiddag på sjøen med gode venner.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.