card-default

Martin Hognestad

Eiendomsmeglerfullmektig

Martin er født og oppvokst på Bryne, en liten halvtime sør for Stavanger. Etter et år i militæret bestemte Martin seg for å flytte til Bergen, og gjøre alt for å i fremtiden bli byens beste eiendomsmegler. Nå kombinerer han meglerstudiet sammen med en trainee-stilling hos EIE eiendomsmegling Bergen Sentrum.

Det var først når Martin og familien skulle selge huset hjemme at tanken om en meglerkarriere ville være den riktige veien å gå. Det å ha en ny utfordring for hver dag som går, samt komme i kontakt med mye forskjellige mennesker er noe av det som driver Martin fremover. Martin mener at knallhardt arbeid og dedikasjon til faget er det som skal til for å lykkes i bransjen.

Martin er en omgjengelig og pliktoppfyllende gutt som er opptatt av å gjøre det som er best for kunden.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: