card-default

Martin Hognestad

Trainee

Martin er født og oppvokst på Bryne, en liten halvtime sør for Stavanger. Etter et år i militæret bestemte Martin seg for å flytte til Bergen, og gjøre alt for å bli byens beste eiendomsmegler. Opp igjennom årene har Martin spilt fotball på fritiden, og alltid hatt en stor kjærlighet for sporten. Nå kombinerer han meglerstudiet sammen med en trainee-stilling hos Eie Eiendomsmegling Bergen.

Det var først når Martin og familien skulle selge huset hjemme at tanken om en meglerkarriere ville være den riktige veien å gå. Det å ha en ny utfordring for hver dag som går, samt komme i kontakt med mye forskjellige mennesker er noe av det som driver Martin fremover. Martin mener at knallhardt arbeid og dedikasjon til faget er det som skal til for å lykkes i bransjen

Martin er en omgjengelig og pliktoppfyllende gutt som er opptatt av å gjøre det som er best for kunden.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.