card-default

Mats Westby Svensen

Eiendomsmegler / Salgssjef / Partner

Mats er født og oppvokst i Larviksområdet og har jobbet med boligsalg i Larvik i flere år. Han er opptatt av god oppfølgning slik at man skal føle seg godt ivaretatt gjennom hele prosessen.

"Mitt mål er at alle mine kunder skal få en god opplevelse i møte med meg som megler. Jeg legger vekt på en trygg, profesjonell og tillitsvekkende gjennomføring av mine oppdrag."

Mats kan beskrives som en engasjert og tillitsvekkende eiendomsmegler. Han står alltid på for å gjøre det lille ekstra for sine kunder.

Utenom å selge boliger bruker han fritiden sin på to lidenskaper, fotball og hest. Han er en skikkelig konkurransemann på fotballbanen og en dreven rytter på hesteryggen.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: