Mikael Albin Andersen er utdannet som eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI. Han er en erfaren megler med god faglig kunnskap, arbeidsmoral- og kapasitet. Mikael sitt hovedmål er at både selger og kjøper skal føle trygghet ved salget, samt at begge parter går fra handelen med en følelse at ingenting kunne vært gjort eller taklet annerledes.

Deltakelsen gjennom hele salgsprosessen er viktig, og dette er noe som er essensielt for at salget skal få best mulig utfall. Derfor er han tilgjengelig uavhengig av hva annet som foregår, og handelen er hans høyeste prioritet i hverdagen.

Ta gjerne kontakt med Mikael for spørsmål vedrørende boligsalg eller boligkjøp.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: