card-default

Mikael Ufuk Gøkoglu

Fagansvarlig / Salgsleder / Eiendomsmegler

Mikael Ufuk Gøkoglu er en erfaren megler født og oppvokst i Oslo og kjenner godt til hele byen. Han er salgssjef på kontoret og en tøff forhandler. Mikael er ikke typen som satser på tilfeldigheter ved et bolig salg, han planlegger nøye og skreddersyr hver salgsprosses til å bli mest mulig optimal for den aktuelle eiendommen.

Mikael sørger for å gi god veiledning til selger under alle trinn av salgsprosessen. Han er en suveren relasjonbygger som vekker det beste i folk rundt seg. Med Mikael kan du være trygg på at du får solgt din bolig til den beste prisen.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: