card-default

Oda Marie Jønsberg

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Oda Jønsberg har alltid ønsket å jobbe med eiendomsmegling, så for henne var studievalget enkelt, da hun tok en bachelor i eiendomsmegling, jus og økonomi. Hun har alltid hatt en interesse for bolig og boligstyling, kombinert med å møte nye mennesker og yte kun det beste ovenfor sine kunder er Oda akkurat der hun hører hjemme.

Hun startet i servicebransjen 13 år gammel og har siden den gang vært opptatt å gjøre ting nøyaktig og ordentlig. Ettersom bolig er det mest verdifulle man har, mener hun at dette skal være en trygg og god prosess for alle.

Oda er opprinnelig fra Sandefjord, men har bodd mange år i Bergen. Helt siden hun flyttet til byen mellom De Syv Fjell har hun fulgt nøye med på markedet og tilegnet seg masse lokalkunnskap om Bergen.

Oda stiller alltid opp når du trenger det og med hennes profesjonalitet, imøtekommenhet og smil vil hun gi deg en god opplevelse når du skal selge eller kjøpe din bolig.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: