card-default

Odd André Engh

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Odd André startet sin karriere i meglerbransjen i 1999, og var med å etablere Aktiv eiendomsmegling i Asker. I 2006 så Eie kontoret i Asker dagens lys, og han var i en årrekke daglig leder av dette kontoret. I 2008 ble Eie eiendomsmegling Vollen etablert, og Odd André var lenge styreformann og daglig leder her, i tillegg til å megle.

Som eiendomsmegler er det kontakten med mennesker og evnen til å bistå andre i en krevende og kanskje ukjent situasjon det som skaper motivasjon og engasjement. Med sin lange erfaring knyttet til kjøp & salg av fast eiendom, samt godt over 5000 befaringer og administrering av i overkant av 1000 budprosesser, er sannsynligheten stor for at han kan svare på dine spørsmål!

Det er langt på vei livets skole som har ført Odd André dit han er i dag, og han har nå vært megler i over 20 år. Han har vært med i Eie-familien siden oppstarten i 2006. I dag er han partner i Asker kontoret, og sitter i butikkens styre.

På fritiden er det familien som får det største fokuset. Odd André er glad i gamle båter og ufornuftige biler. Det som er igjen av fritid blir brukt på småbruket i Gjerstad, der han leker tømmerhugger, kjører traktor, plenklipper, snøscooter og rusler rundt å ser etter noen mål skog, jorder og alt for mye gressplen.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: