card-default

Ole Hovet Einang

Eiendomsmegler MNEF

Det er igjennom god forhandlingsteknikk, skikkelig arbeid og solid faglig tyngde Ole vil oppnå det beste resultatet for din bolig!

Ole er østlendingen som til slutt tok til fornuften og flyttet til byen mellom de syv fjell, der han etter flere år har opparbeidet seg en omfattende dose kunnskap om byen og dens boligmarked.

Det å jobbe som megler passer han perfekt – Ole er en sosial og omgjengelig person, som alltid er villig til å gjøre det lille ekstra for kunden. Han er glad i høyt tempo og trives absolutt best når konkurranseinstinktet slår inn.

Ole har en bachelor i både eiendomsmegling fra Handelshøyskolen BI i Oslo og i økonomi fra Universitetet i Sørøst-Norge.

Ved å velge Ole som megler kan du være sikker på at han gir alt, og litt til for at resultatet skal bli best - hver eneste gang!Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: