card-default

Ole-Jørgen Jensen

Eiendomsmeglerfullmektig

Ole-Jørgen er utdannet eiendomsmeglerfullmektig ved Handelshøyskolen BI. Han er også utdannet tømrer, og har med dette spisskompetanse på et område det ofte stilles mange spørsmål.

Dette er en megler som virkelig er fremoverlent og strekker seg langt for sine kunder. Med en godt gjennomtenkt salgsstrategi, kombinert med god faglig kompetanse, oppnår han gode salgssummer.

Han er dedikert, strukturert og alltid tilgjengelig for selger og interessentene. "Jeg har utelukkende fornøyde kunder og får gode tilbakemeldinger. Jeg vet jeg kan gi gode opplevelser til kundene mine. Det trigger meg!"

Ønsker du en megler med høy faglig kompetanse, som er tilstede i hele salgsprosessen, og gjør det som skal til for et trygt og solid boligsalg? Da er Ole-Jørgen den du bør snakke med!Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: