card-default

Oliver Rudjord

Eiendomsmegler MNEF

Oliver Rudjord har jobbet som megler i Oslo i over 17 år og har inngående kunnskap om markedet.

For Oliver er trygghet hos både selger og kjøper svært viktig gjennom hele boligprosessen. Han er opptatt av alle de små tingene i salgsprosessen, som erfaringsmessig skaper de store forskjellene for resultatet. I tillegg til å ha jobbet mye med bruktbolig, nybygg/prosjekt, fritidsbolig og næring, har han også erfaring fra boligutvikling og forvaltning.

Vanlige tilbakemeldinger fra kunder er at de er trygge på at det ble oppnådd en optimal pris for boligen deres.

Ønsker du en megler med høy kompetanse og som er tilstede i hele salgsprosessen? Da er Oliver den du bør snakke med!Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

18

År i bransjen

Spør meg om du trenger råd om eiendom og salg av bolig

Høyeste krav til etterutdanning

Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre eiendomsmeglere.
Les mer her

Ta gjerne kontakt med meg her om du lurer på noe!

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: