card-default

Per Anders Lindstad

Styreleder/Eiendomsmegler

Per Anders har jobbet som eiendomsmegler siden 2000. Han har de siste årene hatt et spesielt fokus på tomter for utvikling og prosjekter.

Per Anders har jobbet som megler i Vestfold, Telemark & Viken. Solgt eiendom i 9 av landets fylker, og er en serviceinnstilt og energisk megler. Har med andre ord et enormt nettverk. Han har opparbeidet seg mye kunnskap om eiendom og hvordan man best skal selge på en trygg og best mulig måte.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: