card-default

Reis Malik

Jurist | Eiendomsmeglerfullmektig

Reis Malik er høyt utdannet og har lang erfaring med arbeid som krever gode sosiale egenskaper. Med kombinasjonen mastergrad i jus ved UiO og lidenskap for eiendomsmarkedet er han en suveren megler å samarbeide med.

Reis krever meget høy standard når det gjelder service og profesjonalitet i sitt arbeid. Han er nøye og setter seg godt inn i hvert prospekt. Du kan forvente solid faglig kunnskap om din bolig og god kjennskap til ditt nærområde når du velger Reis. I tillegg har han en realfaglig bakgrunn og er også megleren du kan diskutere det byggetekniske med.

Som person er Reis lett å komme i prat med og flink til å inkludere oppdragsgivere i valg av strategien. Han er en naturlig relasjonsbygger og lurt å ha på sitt lag når det kommer til forhandlinger. Med sin positive utstråling og evnen til å vekke engasjement hos interesserte kjøpere er han den rette megleren til å vinne mest mulig verdi for din bolig. Dette er en hardtarbeidende megler som sørger for å følge godt opp hos mulige kjøpere, slik at du som oppdragsgiver kan være trygg på å sikre deg det beste resultatet.

Selv vil han beskrive seg som empatisk og jordnær. Kunder kjenner han som den proaktive, ærlige og pliktoppfyllende megleren. Alt i alt en skikkelig megler!

Ta kontakt for en hyggelig prat.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: