card-default

René Nordvik

Trainee

René Nordvik er oppvokst på Os, men har flyttet mye rundt. Han har nå tilegnet seg god lokalkunnskap i Fana og i sentrumsområdet. Han er utadvendt, dedikert og har et stort konkurranseinstinkt. Dette er egenskaper han vil bruke for å gi Eie eiendomsmegling sine kunder drahjelp på veien til en god avtale.

René kombinerer meglerstudiet med fulltids jobberfaring hos Eie Eiendomsmegling. Dette gir han god og frisk faglig tyngde spleiset med en fin dose erfaring, som ligger klar for å gi deg en fantastisk opplevelse som kunde.

René bruker fritiden sin på fotball, sosiale eventer og fine turer i fjellet. Han er alltid tilgjengelig og klar for en prat om alt fra bolig til de nydelige solforholdene i Bergen.

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: