card-default

Rikard Sandström

Salgsleder / Eiendomsmegler

Jakten på rekordsalget
Rikard har en genuin lidenskap for det han gjør.

– Jeg har alltid hatt en målfokusering om å bli best. For å kunne bli det tror jeg det er superviktig at man finner en bransje som er godt tilpasset deg som person. Eiendomsmegling ble det naturlige valget for meg på grunn min passion for salgsyrket og eiendom. Samt en masse energi og engasjement.

– Kanskje det viktigste av alt er en genuin menneskelig interesse og en overbevisning om at hvert eneste salg skal bli et nytt rekordsalg. Det er det kicke jeg jobber for, og som gjør at jeg vet at jeg jobber i riktig bransje. Det å kunne gjøre kunder fornøyde og lykkelige er den beste bekreftelsen man kan få og det er også det som motiverer meg til å jobbe enda hardere, forteller Sandström.

En livsstil
For denne ivrige eiendomsmegleren er det ikke bare en åtte til fire-jobb.

– For meg er ikke eiendomsmegling bare en jobb, men en livsstil. Det handler om engasjement og lidenskap. Jeg elsker å selge! Kicket får jeg ved å gjøre mine kunder fornøyde, gjerne med prisrekord eller en budrunde som går over alle forventninger.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: