card-default

Rita Josefsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Rita har jobbet som megler på Nordstrand i snart 10 år, og har solgt betydelig antall boliger gjennom sin karriere på 14 år. Hun mener at salg og kjøp av bolig er en av de viktigste tingene du gjør i livet, og derfor tilbyr hun en tilpasset salgsprosess spesielt for din bolig, som du er delaktig i, samtidig som hun leder deg trygt gjennom prosessen basert på lang erfaring.

Rita er ydmyk for alle oppdrag og du vil oppleve et like stort engasjement uansett hvilken type bolig du besitter. Viktigheten av tillit og trygget setter hun svært høyt.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: