Robert har over 30 år i meglerbransjen, og etter å så vidt ha snust på pensjonisttilværelsen, valgte han å komme tilbake til bransjen og jobbe hos oss. Han besitter mye kompetanse og lokalkunnskap, og har et stort kontaktnett i byen.


Robert er omgjengelig og blid, og er opptatt av å holde seg i form. Han har barn og barnebarn som betyr mye for han, og han elsker god mat og vin.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: