card-default

Rune Hallan

Eiendomsmegler MNEF

Rune Hallan startet som eiendomsmegler i 1998, han er med godt over 20 års erfaring en av de operative eiendomsmeglerne med lengst erfaring innen faget i Trondheim og Trøndelag.

Det er lenge siden han passerte 1000 salg og han selger både eneboliger, rekkehus, leiligheter, fritidseiendommer, tomter og bygårder.

De fleste salgene gjøres i Trondheimsmarkedet, men han selger like gjerne hytter og hus i randsonen 1-2 timer fra Trondheim.

Rune jobber samvittighetsfullt og iherdig med sine oppdrag og har en høy standard på sin leveranse.

Uansett størrelse, beliggenhet, kategori og prisklasse, gjør han et grundig arbeid for at kunden skal være 100% ivaretatt på veien mot den ultimate boligopplevelsen.

Rune bor på Byåsen i Trondheim, med kone og barn. Dagene går stort med til jobb, fritiden brukes på familien.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: