card-default

Rune Ørndal

Eiendomsmegler MNEF

Rune Ørndal brenner for å skape gode opplevelser både på jobb og privat. Energi er et nøkkelord i hans liv. Drømmen om å bli eiendomsmegler ble født når han solgte sin første leilighet i 2000. Siden 2003 har han jobbet som eiendomsmegler, og har lang fartstid i bransjen.


I tillegg til å være en erfaren og trygg megler, er Rune lokalkjent i Ski og omegn. Han er født og oppvokst i Ski kommune og kan trygt kalles en lokalekspert. Som eiendomsmegler er han strukturert, stiller høye krav og har fokus på god oppfølging. Også har han godt humør.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: