card-default

Samra Delic

Eiendomsmegler

Samra har en brennende lidenskap og engasjement for meglerfaget. Forståelse for arbeidet, kombinert med hennes lokalkunnskap er med på å styrke henne, og vil komme deg til gode i salgsprosessen.

Samra jobber for at både selgere og kjøpere skal ha en trygg og positiv erfaring når valg av boligbytte er tatt. Med flere års erfaring innen forsikringsbransjen, vet hun å gjøre prosessen ryddig ved å gi god oppfølging og kunnskapsrike råd. Hun har et godt øye for detaljer, og synes interiør er spennende. Hennes tips for styling og klargjøring av bolig vil legge grunnlag for å vekke interessen litt ekstra for akkurat din bolig.

Når arbeidsoppgavene for dagen er over, liker hun å bruke tiden med familien, venner og trening.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: