card-default

Sarha Pauline Gullåsen Endresen

Eiendomsmegler | Fagansvarlig

Sarha Pauline Gullåsen har jobbet i Eie siden hennes andre år på eiendomsmeglerstudiet på Handelshøyskolen BI. Hun er dedikert og serviceorientert med lang erfaring fra salgsbransjen. Forståelse for arbeidet, investering i kundens behov kombinert med hennes lokalkunnskap vil komme deg til gode som boligselger.

Hun jobber hardt for at både boligselger og kjøper har en positiv og trygg erfaring gjennom hele salgsprosessen.
For Sarha handler det om kvalitet og trygghet i sitt arbeid, en tett dialog og respekt for kundene, timene og innsatsen som legges inn for å oppnå de mest fornøyde boligkundene. Boligkjøp og salg er betydningsfulle aspekter i livet hvor følelsen av å bli ivaretatt er spesielt viktig.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: