card-default

Sarha Pauline Gullåsen

Eiendomsmeglerfullmektig

Eiendomsfullmektig Sarha Pauline Gullåsen har jobbet i Eie siden hennes andre år på eiendomsmeglerstudiet på Handelshøyskolen BI, og ble uteksaminert i 2019. Hun trives i et konkurransedrevet miljø og har jobbet med salg siden 2014. Spesiell interesse for service bransjen, med et ønske om å strekke seg langt for kundene sine.

Hun har en mentalitet og et engasjement om å aldri gi seg før alle parter er fornøyde, og helst mer enn fornøyde.
For Sarha handler det om en tett dialog med kundene, timene og innsatsen som legges inn i arbeidet for å oppnå de mest fornøyde kundene.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: