card-default

Sarha Pauline Gullåsen Endresen

Eiendomsmegler | Fagansvarlig

Sarha Endresen er en dedikert og faglig dyktig eiendomsmegler med lang erfaring innen salg. Hun har en stor interesse for faget, hvor kvalitet i arbeidet og fornøyde kunder er det som driver henne til nye høyder.
Boligkjøp og salg er en stor milepæl i livet, hvor alt skal klaffe og trygghet spiller en stor rolle for alle involverte parter. Sarha er svært opptatt av at hele prosessen skal være ryddig og transparent, hvor begge parter føler seg ivaretatt. Det er derfor stikkord som tett oppfølging, dedikasjon og kvalitet i arbeidet er noe du kan forvente av henne. Hun er løsningsorientert og har høy arbeidsmoral.

Alle boliger er forskjellige og Sarha vil gi deg de beste rådene tilpasset din bolig hvor ingenting blir overlatt til tilfeldighetene.

"Som din engasjerte eiendomsmegler er jeg opptatt av å sette av rikelig med tid og ha tett oppfølging med kundene mine. Jeg har stor respekt for at jeg forvalter mine kunders største verdier og jeg legger ekstremt mye arbeid ned i hvert enkelt oppdrag. Kun mitt aller beste er godt nok!"

Ønsker du en megler som er til stede og tilgjengelig i hele salgsprosessen samt gjør det som skal til for et solid og trygt boligsalg? Da kontakter du Sarha Endresen for en hyggelig boligprat i dag!Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: