card-default

Selma Nygaard Thorkildsen

Eiendomsmegler / Siviløkonom

Selma har jobbet med eiendomsmegling i bydel Nordstrand siden 2014, og er utdannet både eiendomsmegler og siviløkonom. Gode annonsetekster og tett samarbeid med fotografen gjør at hun kan vise potensialet i hver bolig hun selger. Erfaringsmessig er dette med på å tiltrekke flest mulig interessenter til visning, som igjen bidrar til at hun oppnår best mulig pris for boligen din! Selma er en kreativ og engasjert megler med konkurranseinstinkt. Samtidig viser hun omsorg for kundene sine, er faglig dyktig og lett tilgjengelig for både selger og interessenter. Dette har vist seg å være en god kombinasjon for å oppnå gode resultater. Oppvekst på Nordstrand og nå beboende i Østensjø bydel gir henne en unik lokalkunnskap. Derfor er Selma et trygt valg.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: