card-default

Sigbjørn Helland

Eiendomsmeglerfullmektig

Sigbjørn er født og oppvokst på Stord, som ligger et lite stykke sør for Bergen. Han flyttet til Bergen for flere år siden, og er kommet for å bli. Etter mange år i bygg- og anleggsbransjen og et fagbrev rikere, bestemte han seg for å forfølge drømmen om å bli eiendomsmegler.

Idrett, helse og fritidsaktiviteter har alltid vært en viktig prioritet. Det har vært med på å bygge en vinnermentalitet, og et sterkt konkurransehjerte. Han tror på hardt arbeid og god oppfølging – der kunden alltid kommer først.

Han beskrives som energisk, sosial, målrettet og drives av å overgå kundens forventninger. Med en utdannelse innen eiendomsmegling, og fagbrev innen bygg- og anleggsteknikk, har du mulighet til å sikre deg et engasjert konkurransemenneske med kunnskap fra flere relevante områder.

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: