card-default

Sol Vilde Andreassen

Eiendomsmegler | Partner

Sol er vår kreative megler! Hun er nytenkende og innovativ, og en megler som klarer å tenke litt utenfor boksen. Sol vet hva som skal til for et godt boligsalg, og det inkluderer å fremme boligen på best mulig vis. Hun baserer mye av metodene sine på markedsføringsteori, og vet at det å skape en "stopp" effekt gjelder like mye ved boligsalg som i markedsføring. Hennes kunnskap og kreativitet er en viktig fordel i et stadig skiftende eiendomsmarked.

Sol er også ekstremt engasjert, og yter alltid sitt beste. Hun har store ambisjoner og høy arbeidsmoral, og det gjenspeiles i jobben hun gjør. Hun er imøtekommende, og en kompetent rådgiver for sine kunder.

Ønsker du en megler som ikke bare er A4, og som tørr å være litt kreativ? Da er Sol det riktige valget for deg.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: