card-default

Sol Vilde Andreassen

Eiendomsmegler | Partner

Sol er vår kreative megler! Hun er nytenkende og innovativ, og en megler som klarer å tenke litt utenfor boksen. Sol vet hva som skal til for et godt boligsalg, og det inkluderer å fremme boligen på best mulig vis. Hun baserer mye av metodene sine på markedsføringsteori, og vet at det å skape en "stopp" effekt gjelder like mye ved boligsalg som i markedsføring. Hennes kunnskap og kreativitet er en viktig fordel i et stadig skiftende eiendomsmarked.

Sol er også ekstremt engasjert, og yter alltid sitt beste. Hun har store ambisjoner og høy arbeidsmoral, og det gjenspeiles i jobben hun gjør. Hun er imøtekommende, og en kompetent rådgiver for sine kunder.

Ønsker du en megler som ikke bare er A4, og som tørr å være litt kreativ? Da er Sol det riktige valget for deg.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

7

År i bransjen

Spør meg om du trenger råd om eiendom og salg av bolig
139

Boliger solgt siste 24 mnd

Med god innsikt i hva som rører seg i boligmarkedet hjelper jeg deg med beste strategi for salg av din bolig

Høyeste krav til etterutdanning

Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre eiendomsmeglere.
Les mer her

Referanser

EIE leverer premium rådgivning, noe våre kunder setter pris på

Andreas, mai 2023

Sol Vilde skiller seg ut som en hyggelig og profesjonell megler. Hun har en enorm gjennomføringsevne og tar hele salgsprosessen til neste nivå. Vi er superfornøyde med salget og samarbeidet og kan anbefale henne til alle som skal selge bolig.

Kristian, august 2022

Vi kan på det sterkeste anbefale å bruke Eie, og Sol Vilde. Meget dyktig og flink, og samtidig svært hyggelig og service-innstilt. Vi følte oss trygge fra første øyeblikk på at salget vårt kom til å gå bra. Selv når det oppstod uforutsette utfordringer underveis var vi svært beroliget av måten hun håndterte disse tingene på. Bildene/fotografen vi fikk var også i en egen liga. Vi har anbefalt hun videre til kjente. Proft opplegg fra start til slutt. 👍🏻

Eirik, juli 2022

Vi hadde valget mellom flere meglere, og angrer ikke et sekund på at vi valgte Sol Vilde hos Eie. Hun overbeviste oss fra starten, svarte raskt og godt på store og små spørsmål, og beroliget oss med jevne mellomrom gjennom en stressende salgsprosess. Vi er strålende fornøyd med hele prosessen, salget og salgspris. Vi anbefaler Sol Vilde på det varmeste og vil krysse fingre og tær for at hun er ledig neste gang vi skal selge.

Long, juni 2022

Jeg har vært borti totalt 8 meglere fra forskjellige meglerhus tidligere: Sol er virkelig hands down den aller beste der ute! 🙌 Kommer ikke til å bruke noen andre ved fremtidig salg og skal anbefale henne videre til alle jeg kjenner! Top notch i alle ledd rundt prosessen og satt sammen en presentasjon i verdensklasse 🌟 Anbefales på det sterkeste!

Kaja, april 2022

Tusen takk til Sol Vilde for en fantastisk salgsprosess! Sol utmerket seg allerede på befaring og jeg tvilte ikke et sekund på valget. Hun er profesjonell, imøtekommende og fleksibel. I tillegg er hun svært tilgjengelig og svarte meg til alle døgnets tider. Hun har strukket seg langt for å ta i mot alle som ville på privatvisning og sørget for en utrolig god salgspris🤩 Jeg følte meg godt ivaretatt i en stressende periode. Anbefaler hun til alle på det varmeste!

Ta gjerne kontakt med meg her om du lurer på noe!

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: