card-default

Sol Vilde Andreassen

Jr.Partner | Eiendomsmeglerfullmektig

Sol er en blid og tillitsvekkende sørlandsjente med store ambisjoner og høy arbeidsmoral. Ved nøye planlegging, stort engasjement og kvalitetssjekk i alle ledd sørger hun for at ingenting blir overlatt til tilfeldighetene.

Hun har lang erfaring innen salgsbransjen og lidenskapen for yrket gjør henne ekstra motivert til å alltid nå nye høyder og resultater. Hun har stort fokus på kundeoppfølging og er veldig opptatt av at alle parter under kjøp/salgs prosessen føler seg godt ivaretatt og hørt.

"Sol gav et godt inntrykk fra første telefonsamtale. Hun fremsto seriøs og interessert, og hadde klare tanker for hvordan salget skulle gjennomføres for å få et best mulig resultat og pris. Jeg kommer alltid til å velge Sol igjen ved fremtidige boligsalg."


Velger du Sol som megler kan vi garantere at du blir fornøyd!Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: