card-default

Sondre Berg

Eiendomsmeglerfullmektig

Sondre er dedikert, pliktoppfyllende og dyktig, og jakter til enhver tid mulighetene for å bli bedre. Han har stor interesse for eiendom og besitter et høyt konkurranseinstinkt, som gjør at han alltid streber etter å vinne og skape de beste resultatene. Dette i kombinasjon gjorde at valget falt på eiendomsmegling, hvor målet hans er å være den beste investeringen for de som skal selge hjemmet sitt.

Han kan vise til svært gode resultater. Hvorfor? Han er en person som genuint er opptatt av andre mennesker. I tillegg er han empatisk og forstår andres behov, noe som er en av de viktigste egenskapene hos en god selger.

Han er et talent som vi gleder oss til å se mer av i fremtiden!Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: