card-default

Steffen Johansen

Backoffice

Steffen er en østfolding med mange års fartstid i servicebransjen. Frem til 2021 har han drevet klesbutikk i Oslo, og i dag studerer han eiendomsmegling på BI samtidig som han jobber som medhjelper hos Fredrikstad-kontoret. Med en enorm stå-på-vilje og behov for å hele tiden gjøre det lille ekstra gleder han seg til å ta imot sine kunder ved endt studie.

Han beskrives som sosial, målrettet og lett omgjengelig med et smilende og fremoverlent vesen. Alltid tilgjengelig og på farten er også nøkkelord som beskriver han.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: