card-default

Stine Løland

Salg og markedskoordinator

Stine Løland har bachelor i eiendomsmegling fra Handelshøyskolen BI . Hun vet at alle kunder er spesielle og har stort fokus på å skreddersy en salgsprosess som skal passe hver enkelt kunde. Stine har vokst opp i Oslo og på Langhus og kjenner områdene i Ski og omegn godt. Stine har drevet med idrett hele livet og det er nok der konkurranseinstinktet kommer fra. Hun mener at god oppfølging og tilgjengelighet er nøkkel til en effektiv og trygg eiendomshandel for både selger og kjøper. Når du velger Stine som din eiendomsmegler får du en serviceinnstilt, engasjert og tilgjengelig megler som kommer til å forvalte dine verdier på best mulig måte.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: