card-default

Synne Holkestad Ekroll

TRAINEE

Synne er født og oppvokst i Ålesund, men jakten på det lille ekstra var det som fikk henne til å ende i Bergen på eiendomsmeglerstudiene da eiendom alltid har vært en stor interesse. Nå kombinerer hun studier med en fulltidsstilling som trainee i EIE eiendomsmegling og stortrives.

Gjennom tidligere erfaringer fra både jobb i butikk og helsevesenet har hun lært hvor viktig det er å gi den beste kundeservicen og se mennesker. Dette er garantert noe hun kommer til å ta med seg videre etter endt studier!

Som ung har Synne gjennom flere år aktivt spilt håndball, og interessen for idrett har sunnmøringen bygget på et konkurranseinstinkt som uten tvil kommer godt med i dette yrket. Hun beskriver seg selv som nøye, kreativ og målrettet.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: