card-default

Tav Grewal

Eiendomsmeglerfullmektig

Tav Grewal er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI og besitter den kunnskapen og lysten som trengs for å hjelpe deg med ditt boligsalg. Han er en megler som er fremoverlent, aktiv og ærlig.

"Når du skal selge bolig bør du ikke overlate noe til tilfeldighetene, dette er den største hendelsen man gjør i livet, både økonomisk og følelsesmessig. Å bidra til at dette oppleves trygt og at du har full tillit til at jeg vil oppnå et best mulig resultat er mitt største mål som megler."

Tav mener at veien til et vellykket boligsalg starter lenge før eiendommen kommer ut på markedet da hvert boligsalg er unikt, i likhet med at hver kunde er unik. Det handler om tilpasning, og nøkkelen ligger oftest i detaljene.

"Jeg kommer gjerne hjem til deg for en verdivurdering slik at du har et godt utgangspunkt for å ta rett beslutning. Jeg er «alltid på jobb», og jobber kontinuerlig for å sørge for at alle mine kunder er 100% fornøyd."Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: