card-default

Terje Skrolsvik

Salgsleder / Partner / Eiendomsmegler

Terje er utdannet Eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Allerede første skoledag startet Terje sin arbeidserfaring som meglerassistent i eiendomsmeglerkjeden Proaktiv. Uteksaminert fra BI, som en av de beste i sitt kull, jobbet Terje videre i Proaktivkjeden før han ble hentet inn i til oss, der han raskt opparbeidet seg til stillingen salgsleder. Som megler har Terje to hovedfokus ovenfor deg som boligselger - få best mulig betalt for boligen din, så trygt og effektivt som mulig.

Privat lever Terje en aktiv livsstil med kjærlighet for trening, basketball og sosiale sammenkomster. Han er oppvokst på Nedre Romerike og har god lokalkunnskap når det kommer til skoletilbud, fritidstilbud og andre lokale faktorer som spiller en stor del ved valg av bolig. Ved å jobbe med Terje investerer du i et samarbeid for livet!Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: