card-default

Thomas Hole

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Thomas Hole har jobbet med salg og service siden første arbeidsdag på midten av 90-tallet. Etter flere år i handel- og reiselivsbransjen bestemte han seg for at han heller ville hjelpe folk i et av livets viktigste øyeblikk; kjøp og salg av bolig. Thomas er en meget dyktig selger med god og bred fagkunnskap og har et svært høyt servicenivå. Han er flink til å overbevise, begeistre og close. Markedsføringsevnene og det å få frem de viktige og beste faktorene ved en bolig er noe han også er kjent for - i tillegg så satser han stort på sosiale og digitale medier, og er dermed en fremtidsrettet eiendomsmegler. Nøkkelen til suksess er kulturen i Eie om at kun det beste er godt nok for våre kunder. Thomas Hole etterstreber å ha de mest selgende boligannonsene - Han vet at med riktig rådgiving og gode forberedelser fra eiendomsmegler, interiørdesigner og fotograf kan du være trygg på at boligen din blir presentert på en optimal og best mulig måte.

Noen av ordene som beskriver Thomas er engasjert, dyktig, tilgjengelig og han gir seg ikke før jobben er gjort. Og vel så det. Han gleder seg med lykkelige kjøpere og selgere "dette er noe av det beste med jobben". Med mange vellykkede salg på samvittigheten er Thomas en eiendomsmegler som til stadighet blir anbefalt og benyttet av tidligere kunder.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.