card-default

Tobias Werner Englund

Junior Partner | Eiendomsmeglerfullmektig

Tobias er født og oppvokst på Ullern i Oslo og har derfor svært god kjennskap til boligmarkedet og kvalitetene i Oslo. Han har 11-års erfaring innenfor salg og markedsføring, med flere individuelle bemerkelser som bl.a årets selger og årets leder.

Ønsker du en megler som alltid yter "det lille ekstra" er Tobias megleren for deg!

"Eiendomsmegling er en livsstil for meg. Jeg har alltid vært en sosial og omgjengelig person, og elsker å jobbe med mennesker. Tett kundekontakt, oppfølging og trygghet for både kjøper og selger er noe av det viktigste for meg."Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: