card-default

Tommy Hermansen Myrtvedt

Eiendomsmeglerfullmektig

Som eiendomsmegler er mitt mål å sørge for at både kjøper og selger skal kunne føle seg godt ivaretatt og trygg gjennom hele boligreisen. Jeg er imøtekommende og tilgjengelig til enhver tid, da selve prosessen kan være overveldende for mange. Jeg har enorm respekt for de verdier jeg skal forvalte, og da er kun det beste godt nok.

Det aller viktigste i mitt arbeid er å kunne se det unike i hver bolig, noe som tillater meg å kunne skreddersy og tilpasse hvert oppdrag. Gjennom nøye planlegging, god markedsføring og riktig presentasjon vil jeg kunne oppnå akkurat dette og best mulig pris for din bolig.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: