card-default

Tone Bjørgvik

Eiendomsmegler | Partner

Tone er en av de erfarne eiendomsmeglerne i Oslo med nærmere 20 års erfaring av alle typer boligsalg. Hun er ærlig, profesjonell og kunnskapsrik og ser på boligsalg som en livsstil. Hun liker samarbeidet med mennesker og sørger alltid for at alle parter blir tatt vare på gjennom hele kjøp -og salgs prosessen. Dette gjør at hun blir anbefalt videre og kontaktet av sine tidligere kunder. For Tone er det selvfølgelig viktig at hun oppnår en høyest mulig pris for boligen din og hun er aldri bedre enn sitt siste boligsalg.

https://www.linkedin.com/in/tone-bj%C3%B8rgvik-71947063/Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: