card-default

Trine Fragell Meland

Markedsansvarlig / Fotograf

Trine er markedsansvarlig, fotograf og dronepilot. Hun sørger for at din eiendom/ditt objekt blir presenter visuelt på best mulig måte, og styrker salgsopplevelsen med gode filmer av eiendommen om du ønsker det.
Trine strekker seg langt for å møte dine ønsker og å få en så smooth fotoseanse som mulig. Veien fra fotograf til markedsavdeling er svært kort, og for den som skal synliggjøre din eiendom i markedet, er det svært verdifull å ha kontroll på bilder/film. Det sikrer en høy kvalitet på alt visuelt materiell, fra avisannonser via prospekt til sosiale medier.

Trine bruker profesjonelle verktøy i jobben med å synliggjøre eiendommen din, som 2 ulike droner, profesjonelt kamera, slingrebøyle/videokamera for innendørs filming, Adobe-pakken for det beste resultat, profesjonelt SOME-verktøy – blant annet. I tillegg til EIE sin profesjonelle markedspakke LOOK er du garantert en av landets beste markedspakker på din eiendom.
Hun er utdannet markedsøkonom, og har jobbet med markedsføring og grafisk i mange år.

På fritiden liker Trine å drive med en hel masse ulike kreative sysler, det være seg i form av maling, skriving eller grafisk formgiving. Og da alltid akkompagnert av god musikk eller en spennende pod.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: