card-default

Usman Ahmed

Megler/ Fagansvarlig / Jurist

Usman Ahmed sitt mål som eiendomsmegler er at kunden skal føle seg trygg og fornøyd. Han er utdannet jurist, men har eiendom som lidenskap, salg som livsglede og sikkerhet rundt transaksjonen som hans forutsetning. Han blir drevet av adrenalinet under budrundene og har et personlig engasjement ved alle sider av salget. Dette sørger for at han oppnår høyest mulig pris markedet er villig til å betale for din bolig.

Med Usman sin juridiske bakgrunn er det ikke tvil om at sikkerheten rundt transaksjonen er det som får høyest prioritering, både for kjøper og selger.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: