card-default

Vegard Tønsberg

Daglig leder / Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

Vegard Tønsberg har drevet med salg og service i alle år, og mange år med eiendomsmegling. Han er født og oppvokst i Aurskog-Høland og har med det høy lokalkjennskap.

For Vegard er det givende å kunne hjelpe folk gjennom en av de største avgjørelsene i livet. Han er opptatt av å kunne bidra med kunnskap som utgjør en forskjell for både kjøper og selger. Ærlighet, pålitelighet og faglig står sentralt i alt han gjør.

Vegard er glad i jakt og friluftsliv og kvalitetstid med familien. I tillegg så er han opptatt av et levende lokalmiljø og liker å delta i utviklingen av bygda.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: