card-default

Viktor Hidle

Eiendomsmeglerfullmektig

Viktor Hidle

Hei!

Jeg har vært ansatt i EIE Eiendomsmegling Fredensborg siden mai 2022. Jeg er utdannet med en bachelorgrad i Eiendomsmegling ved Handelshøyskolen BI, samt en bachelorgrad i Økonomi og administrasjon ved Universitetet i Stavanger.

Jeg har lang erfaring med kundebehandling og legger stor vekt på at du som kunde skal sitte igjen med en trygg og behagelig opplevelse etter et samarbeid med oss i EIE, Jeg tilbyr premium rådgivning med en god forståelse for at alle mennesker og boliger er forskjellige.

Jeg vil beskrive meg selv som strukturert, nøyaktig og alltid tilgjengelig for deg gjennom hele vårt samarbeid.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: