card-default

Vilde Juvet Steinmoen

Eiendomsmeglerfullmektig

Vilde Juvet Steinmoen er utdannet som megler ved Universitet i Sørøst-Norge. Hun har erfaring fra DNB Eiendom, og jobber nå som eiendomsmeglerfullmektig for EIE eiendomsmegling Grenland. Hun er en megler med god arbeidsmoral- og stor kapasitet.

For Vilde er det viktig å få kunden til å føle seg ivaretatt, dette ved å gi god oppfølging og yte det lille ekstra for å gjøre kunden fornøyd. Ingen oppgave for stor, ingen for liten. Vilde gir seg ikke før oppdraget er utført.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat!Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: