card-default

Zarifa Amel

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Zarifa Amel er en meget ambisiøs megler med stor lidenskap for jobben sin. Hun gir trygghet til sine kunder, og alle oppdrag er like viktige for henne. Det blir gitt grundig og god rådgivning gjennom hele salgsprosessen slik at du sitter igjen med en god følelse og kjenner på at du er godt ivaretatt. Zarifa hjelper deg videre med skreddersydd markedsføringen og salgsstrategi av boligen, slik at den skiller seg ut fra de andre objektene i markedet.

Du kan vente deg en hyggelig, dedikert og engasjert megler med et stort smil.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: