hero
Arkiv

– Vi er stolte av å ha Norges mest fornøyde boligkunder

I mai ble Eie Eiendomsmegling kåret til å ha Norges mest fornøyde boligkunder. Daglig leder ved Eie Bærum, Edvard Chapsang, forteller at fornøyde kunder er den største motivasjonen på jobb.

– Vi har alltid kunden i fokus, og for oss er det en selvfølge å gjøre alt for at både selger og kjøper blir fornøyde. Det er gjevt å bli kåret til å ha Norges mest fornøyde kunder i bransjen, og det skal vi jobbe hardt for å fortsette å ha, sier Chapsang.

Eie Bærum (tidligere Eie Sandvika) ble i 2019 kåret til "Årets kontor" i Eie-kjeden for fjerde året på rad. I 2019 solgte kontoret over 400 boliger, og har allerede i år lagt over 200 salg bak seg. Chapsang ble også kåret til "Årets megler" og solgte 116 boliger i løpet av 2019.

– Det er selvfølgelig veldig stort å bli kåret til årets megler, og noe jeg setter høyt. Men stolthetsfølelsen kommer når jeg vet at jeg hver dag kan sitte å være en del av et helt kontor som har suksess og arbeider hardt hver dag for at selger og kjøper skal bli fornøyde, sier Chapsang.

(Saken fortsetter under bildet)

[caption id="attachment_32398" align="alignnone" width="3543"] Daglig leder, Edvard Chapsang.[/caption]

Profesjonell rådgivning

I 2018 innførte Eie et krav om at alle meglerne i kjeden må gjennomføre doble etterutdanningstimer. Chapsang tror dette kravet har hatt stor innvirkning på kundetilfredsheten.

– Det er med å styrke den faglige kompetansen hos megleren, som gjør at vi kan gi våre kunder profesjonell rådgivning, sier Chapsang.

I tillegg til den faglige kompetansen er meglerne i Eie opptatt av å ha god kunnskap om lokalområdet de jobber i. I likhet med mange av Eie-kontorene har Eie Bærum en dedikert megler til et spesielt område. Dette gjør at hver megler er spesialister på sitt område.

– Vi setter kompetanse svært høyt på kontoret og det å kjenne området man arbeider i. Alle kundene hos oss får den samme servicen og oppmerksomheten. Uansett hva slags oppdrag vi selger. Ingen oppdrag er for små og ingen oppdrag er for store, sier Chapsang.

Spørsmål?

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt.

Relaterte artikler

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: