hero
Arkiv

EIE til Bodø

Universitetet i Nordland har et bredt studietilbud, og flere av studentene velger å kjøpe et sted å bo, fremfor å leie studentbolig. EIE eiendomsmegling mener det er positivt.


– Her i Bodø er etterspørselen større enn utbudet, på tross av at det er bygd en rekke nye leiligheter. En del av de som ønsker å kjøpe er studenter ved Universitetet i Nordland. I Bodø er ikke prisene så høye som i enkelte andre studentbyer i landet, så det er mulig å investere i egen bolig istedetfor å leie. De fleste får nok litt hjelp av foreldrene sine, men etter endt studietid, kan de mest sannsynlig selge med god gevinst, sier Hege Hafnor, daglig leder i EIE eiendomsmegling avdeling Bodø, som ble en del av kjeden i januar i år. Universitetet i Nordland er kjent for et godt studentmiljø, og scorer helt i toppen på nasjonale undersøkelser av studenttilfredshet. I tillegg til universitetet er det flere store arbeidsplasser i Bodø, og tilflyttingen er jevn.


– Nå blir det jo spennende å se hvordan det går når Norges kampflybase flytter til Ørlandet, men vi er optimister og tror Bodø skal klare seg bra, forteller Hafnor. Bodøværingene liker dessuten å bli oppfattet som optimistiske, direkte og rause, med masse skaperglede. Den aktive byen skaper stadig nye jobber.


– Nå får vi nytt kulturhus i byen, det vil jo ikke bare gi oss nye og spennende kunst- og kulturtilbud, men også gi betydelige samfunns- og næringsmessige merverdier til Bodø og regionen rundt. Gode kulturtilbud er viktige for både innbyggere og tilreisende til regionen. Det er, og vil fortsatt være, nok å ta seg til i Bodø, sier Hege Hafnor.

Spørsmål?

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt.

Relaterte artikler

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: