hero
Artikler / Arkiv

Hvordan påvirker utviklingen i boligprisene akkurat din bolig?

En gang i måneden kommer boligprisstatistikken ut. Er du nysgjerrig på hvordan utviklingen i boligprisene påvirker din bolig?

Eie tilbyr verdiovervåkning som gir deg en månedlig oppdatering på prisutviklingen for din bolig. Det er smart å ha oversikt over den estimerte markedsprisen på din bolig uansett om du planlegger å selge eller ikke. Boligmarkedet er i konstant endring og denne kontrollen gjør det lettere å vite når du bør selge boligen din.

Tallene fra verdiovervåkningen er hentet fra den månedlige boligprisstatistikken til Eiendom Norge. Statistikken er et samarbeid mellom Eiendom Norge, Eiendomsverdi og Finn.no. Statistikken er utarbeidet etter siste måneds slutt og omfatter boliger som annonseres på Finn.no. Det innebærer cirka 70 prosent av alle boliger som omsettes i Norge i løpet av et år, og en statistikk eiendomsbransjen legger til grunn for å gi best mulig estimat og oversikt på boligprisene i hele Norge.

Hvordan får jeg verdiovervåkning?
  1. Fyll inn skjema for å bestille en verdivurdering fra en av våre meglere. Dette er naturligvis helt uten forpliktelser.

  2. Få en verdivurdering av din bolig.

  3. Motta en mail hver måned med oppdatering på estimert prisutvikling på din bolig. Du kan når som helst melde deg av.
[contact-form-7 id="26137" title="Verdiovervakning" html_name="Verdiovervakning"]

Spørsmål?

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt.

Relaterte artikler

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: