hero
Artikler / Arkiv

Slik er situasjonen i boligmarkedet i Stavanger

Tidligere denne uken skrev E24 om hvilke byer og bydeler som ifølge meglerne holder stand i et fallende boligmarked. Blant de største byene i Norge har Stavanger hatt den svakeste veksten de siste årene. Oljebyen kommer likevel sterkest ut over en tiårsperiode, med en boligprisvekst på 90,4 prosent.

– Det er spesielt i Stavanger om dagen. Markedet er betydelig roligere enn det vi er vant med. Likevel omsettes det boliger, forteller Espen Eide i Eie Stavanger til E24.
Eide forteller E24 om leilighetssegmentet øst i Stavanger, hvor det er bygget mange nye boliger over relativt kort tid de siste årene, som opplever den største prisbremsen. Ifølge Finn.no, er Stavanger Øst området med flest boliger til salgs i Stavanger, med 275 annonserte objekter sier Eide til E24.

– Til eventuelle neste oljeprisoppgang, vil det være et antall leiligheter med middels kvalitet eller dårligere som blir tomme. Eksempel på dette er boliger med enkel standard og kjellerleiligheter spesielt i randsonen av byen, sier Eide.

Les originalartikkelen her

Spørsmål?

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt.

Relaterte artikler

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: