hero
Artikler / Arkiv

Slik gjennomfører vi kontraktsmøte og overtagelse

EIE eiendomsmegling ønsker å gjøre bolighandelen så trygg som mulig, og har vi har iverksatt flere tiltak for å minske smitterisikoen. Vi ønsker alltid å kunne gi Premium rådgivning til våre kunder, gjør det vi kan for å bistå deg om du går med planer om å selge eller kjøpe bolig. I tråd med anbefalinger fra offentlige myndigheter har vi iverksatt en rekke tiltak, slik at boligsalgene kan gjennomføres mest mulig normalt.


Kontraktsmøte


Vi tilbyr flere gode alternativer da vi ikke ønsker felles kontraktsmøte for å minske smitterisikoen. Det er mulig å gjennomføre elektronisk signering av dokumenter, men med tilgang til rådgivning og veiledning fra eiendomsmegler per telefon eller videosamtale. Det er også mulig å oversende dokumenter per post for signatur og retur, også her med tilgang til rådgivning fra megler. Vi kan også avtale et kontraktsmøte der kjøper og selger møter på ulike tidspunkt.


Overtagelse


Overtagelse gjennomføres normalt ved fysisk oppmøte på eiendommen. Vi gjør vårt ytterste for å gjennomføre overtagelser som normalt, men tar også her nødvendige forholdsregler. Dersom enten kjøper eller selger er satt i karantene eller utgjør noen form for utvidet smitterisiko må vedkommende stille med fullmektig på overtagelsen. Ellers gjør vi selger oppmerksom på at vedkommende plikter å overlevere en smittefri bolig til kjøper. Ved påvist smitte anbefaler relevante myndigheter at boligen fraflyttes minimum 14 dager før overtagelse og vaskes grundig. Megler tar i forkant av overtagelse kontakt med partene for å avklare situasjonen.

Spørsmål?

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt.

Relaterte artikler

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: