hero
Arkiv

Vi har Norges mest fornøyde boligkunder

Vi takker for tilliten dere gir oss ved å la oss selge det mest verdifulle dere eier.
Vi står på hver dag for å gi dere en verdifull opplevelse av boligsalget. Det viktigste for oss er at dere sitter igjen med en god følelse og er fornøyd med vår innsats.

Eie er ydmyk og stolt av å bli bransjevinner i Norsk Kundebarometer 2020. I kategorien eiendomsmegling har vi de mest fornøyde kundene. Dette betyr mye for oss.

I tillegg kom Eie på 13. plass på totallisten med 153 bedrifter. Dette er den høyeste plasseringen i vår bransje noen gang.

Profesjonell rådgivning står høyt i Eie, og vi vil gjøre alt for å vinne deres tillit også i fremtiden.


Norsk Kundebarometer


Et forskningsprosjekt ved Handelshøyskolen BI. www.kundebarometer.com

Spørsmål?

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt.

Relaterte artikler

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: