header image
Vi er din lokalmegler i Bærum

Bekkestua - Fornebu - Sandvika

Et boligsalg er to eller flere liv som endres for alltid
Et boligsalg er ikke bare et hjem som bytter eier. Det er to eller flere liv som endres for alltid. På begge sider har selger og kjøper noe felles – de skal ta en avgjørelse av stor betydning. Vi skal være der for begge.

EIE Bærum har tre filialer og huser flere av Bærums og noen av landets absolutte toppmeglere. Dette betyr også at det er samlet mye kompetanse under disse takene, noe som gir både selger og kjøper ekstra trygghet i prosessen ved salg og kjøp. Kontorene driver med rendyrket eiendomsmegling med fokus på å legge opp til en prosess som sannsynliggjør at du får den beste markedsprisen for din bolig. De er kjent for å være rå, og strekker seg ekstra langt for å sikre fornøyde boligselgere og kjøpere etter hvert salg.

Enten du er ute etter å selge din bolig eller kjøpe ny, så er du hjertelig velkommen til oss.

Kontakt oss

Vi er der for deg som trenger en megler. Enten du ønsker en verdivurdering, en e-takst eller råd. Fyll inn skjema her så tar en av våre meglere kontakt med deg.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: