header image

Fjelleventyret i Valdres

Fjellheimhytta - Gamlestølen Front

Kontakt eiendomsmegler Elise Riise Johnsen for en hyggelig hytteprat

Fyll ut skjema med din kontaktinfo så kontakter hun deg ved første anledning

Velkommen til et nytt og spennende hyttefelt i naturskjønne omgivelser - Dette er Gamlestølen Front!

Dette er en unik mulighet til å skaffe seg en av de første hyttene som er under oppføring på et nytt og spennende hyttefelt. Feltet, som passende er navngitt Gamlestølen Front, ligger idyllisk plassert med hyggelig utsikt over nærområdet og utover Langtjernet. Her vil du ha mulighet til å skaffe deg en nybygd hytte hvor alt det praktiske ordnes for deg - slik at du uten stress kan nyte din nye, komplette hytte allerede i 2022.

Hyttemodellen Spåtind fra Fjellheimhytta tilbyr meget gjennomtenkte løsninger med kvalitet i fokus. Dette er hytter hvor det moderne skal møte det klassiske, med et stilig nordisk utrykk. Fjellheimhytta gir deg den tradisjonelle lune hyttefølelsen kombinert med moderne kvaliteter som god takhøyde og panorama utsyn. Her er alle detaljer nøye gjennomgått - både når det kommer til utseende, planløsning, fargevalg og kvaliteten på materialene. Vi ønsker å tilby høy standard og luksus til en fornuftig pris!

Spåtind 78

Hyttemodellene kommer i to utgaver, Spåtind 78 og 85. Spåtind 85 er en noe større modell som inneholder et ekstra toalettrom og badstue. Det er brukt mye tid på å utvikle hyttene slik at du skal slippe å tenke på det, men dersom du skulle ønske å sette ditt eget preg på hytten har vi flere tilvalg som kan gjøres - også uten ekstra kostnad. Begge hyttene byr på en herlig terrasse på ca. 20 m2 som inviterer til hyggelige ettermiddager i solveggen.

Spåtind 85

Hyttene er i stor grad norskproduserte og de første hyttene kan overleveres allerede i 2022. Velkommen til din nye helårshytte!

Teknisk informasjon:

  • 3.690.000,- - 4.090.000,-
  • Nøkkelferdig hytte inkludert tomt
  • 3 soverom + hems
  • 78 eller 85 kvm BRA

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: